Атланта и Детройт —  Президентът Байдън започна обръщението си на вечерята

...
Атланта и Детройт —  Президентът Байдън започна обръщението си на вечерята
Коментари Харесай

Байдън се изправя срещу чернокожите гласоподаватели на бойното поле с две големи речи

Атланта и Детройт —  Президентът Байдън стартира обръщението си на вечерята на Националната асоциация за прогрес на цветнокожите „ Фонд за битка за независимост “ в Детройт неделя, като се разгласи за „ пожизнен член " на NAACP.

Няколко щата по-на юг, в Атланта, господин Байдън стартира речта си в неделя сутринта в Морхаус Колидж - исторически негър лицей по демократични изкуства за мъже - с писание.

„ Свещеното писание споделя, че молитвите на праведния човек имат огромна изгода “, сподели президентът в Атланта, като продължи да споделя историята на преподобния Ричард К. Култър, някогашен плебей от Атланта, който оказа помощ за основаването на Морхаус лицей.

Проучване на CBS News в Джорджия, 82% от чернокожите гласоподаватели споделиха, че биха дали своят вот за господин Байдън, спрямо 88% при екзитпол от 2020 година В априлско изследване на CBS News в Мичиган господин Байдън получи поддръжка от 77% от чернокожите гласоподаватели, като в бюлетината имаше и други варианти на трети страни.

Байдън популяризира връх з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР